Aeropuffing on tour!

Vi har etter flere spørsmål endelig fått satt opp Aeropuffing introduksjonskurs i henholdsvis Bergen, Oslo og Kristiansand. På disse kursene lærer du hvor utrolig mye du faktisk kan bruke Aeropuffing til!

Aeropuffing er et nailart merke som fint lar seg kombinere med andre merker og produkter. Med sine enestående sjablonger og kvalitets svamper har du uendelig med dekor muligheter. I tillegg fører Aeropuffing egne gelelakker, pensler, pigmenter, stickers, stamping utstyr mm. Aeropuffing sine produkter er svært anvendelige. Bland annet er gelpasten helt perfekt til både stamping og colorfades med svamp. I tillegg kan den blandes med både Aeropuffing sine pigmenter, gelelakker, emboss gels og topcoats. Det er med andre ord bare fantasien som setter grenser for hva du kan lage med Aeropuffing.

På våre introduksjonskurs får du en innføring i Aeropuffing sine produkter og vedlikehold av disse, samt demo og veiledning på en rekke populære nailart designs. Kursavgiften inkluderer Aeropuffing Start Kit hvor du finner det du trenger for å kunne starte med Aeropuffing.

Alle Aeropuffing sine produkter er veganske og cruelty free. Det vil si at ingen av produktene er testet på dyr eller inneholder noe animalsk.

Legg inn en kommentar